Friday 4 September 2009

Intro

Vill välkomna er till denna blogg som kommer handla om just fladderfittan och andra obskyra samtalsämnen.

Först kanske man skall förklara för de som inte vet vad en fladderfitta är för något så är det en fitta med väldigt stora blygdläppar och om man undrar huruvida man har en fladderfitta eller inte så är det bara att testa, kan du stoppa in två händer och klappa är just du en lycklig ägare av en fladderfitta.

Den har enormt många användningsområden, man kan nysa sig i den, du kan använda den som öronvärmare, haklapp och kan du fler områden så får du mer än gärna dela med dig.

Det kommer ställas många frågor kring fladderfittans vardag också, hur gör man när man går på toa ? Släpper man ner en badanka i toan och låter den plaska runt lite och leka sjörövare på de bruna små flottarna ?
Lady Brownspot say's: Avast matey !

Uppkomsten av Gotham City Police Departments signal till Batman har vi fladderfittan att tacka när hennes blygdläppar lades på strålkastaren för att bilda den siluett vi är så bekanta med.

Hur gör man när man skall gå ut på stan i byxor ? Viker man in den ? Ligger vardera blygdläpp i vardera byxben eller är det som med kuken, ofta en fråga om left or right ? Många frågeställningar...

Hur uppstår en fladderfitta ? Tar hon anabola eller andra tillväxhormoner eller är hon som Pop-Eye och käkar spenat ? Hon kanske föll ned i grytan som Obelix ? Det kanske helt enkelt är en forntida överlevnads metod ? Jag vet inte, har du något förslag ?

Uppstår ett nom-nom ljud eller mer ett "jag slickar på min slickepinne" ljud när hon omsluter och tar för sig av något ?

Är fittpruttar synomnymt med nysningar för fladderfittan ?

Problem måste uppstå när man Inte har underkläder på sig under kjolen, jag menar risken för att något tittar fram är ganska överhängande även när man står upp.

Vilket är fladderfittans favorit instrument ?

* Något slags blåsinstrument - Stora läppar och god luftkapacitet
* Trummor - Lär knappast behövas några trumpinnar
* Piano - Klinka lite på tangenterna, lite fredagsmys så där

1 comment:

  1. Yay! Jag kan kommentera =)

    Ska med spänning följa fladderfittans äventyr =)

    //sys

    ReplyDelete